Když jsem byla těhotná, tak jsem měla podezření, že mám klíště na hrudníku. Jenže to nešlo vyndat. Byla jsem z toho také vyplašená, tak jsem šla k doktoru. Moje Mudr. měla dovolenou, ale byla jsem u jiné. Dívaly se na to a zjistily jsme, že to žádné klíště nebylo. Zkoušely ho vyndat a ono nešlo. Byl to jen výrůstek. Moc jsem se omlouvala za jejich obtěžování. Byly naprosto úžasné. Měly naprosté pochopení. Lepší přijít zbytečně než pozdě.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.