ahoj taky jsem epileptička.epilepsií mám od 2let a dáse říct že ji zvládám.zažila jsem několik záchvatu jako malá. pak od 4let do 16let žádný a už doktorka uvažovala o vysazení léku.a jako chytrá pubertačka jsem si je vysadila sama diskotéka kapka alkoholu a vše bylo zpátky.a tak léky beru i nadále.poslední záchvat před 5lety a neurolog mi nechtěl dovolit těhotenství a tak jsem se řídila vlastní hlavou a loni se mi narodila zdravá holčička.těhotenství jsem zvládla v pohodě ale problém byl s kojením.vzhledem k tomu že beru depakine chrono 500mg 3xdene mi nedoporučily koji v porodnici ale malé léky chyběli a měla absták.tak jsme museli malé dávat magnézko.a neurolog mi pak řekl že jsem měla kojit že bylo samozřejmí že malá bude mít absták.měj te se
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.