Ahoj Viero,
já nemocnici za luxusní hotel určitě nepovažuji, jen za místo, kde by nám těžké chvilky mohl "vylepšit", alespoň v rámci možností, příjemný a ochotný personál.
K tomu povlíkání postelí - proč jedna sestřička Adamovi postel převlékla ochotně a nebyl v tom ani náznak toho, že bych ji měla převléknout já a jiná sestra ne? V práci se mnou byla kolegyně, také zdravotní sestřička, a když pracovala v nemocnici, tak neexistovalo, aby nějaký pacient měl jen trochu povytažené prostěradlo. Hned, jak něco takového viděla, musela pacientovi prostěradlo upravit, jinak by ji staniční sestra napomenula, že správně o pacienta nepečuje... Já sestřičky určitě za služky nepovažuji, jejich práci velmi oceňuji, jen bych chtěla, aby svou náplň práce opravdu plnily. Když jsem byla v práci, tak za mne také nikdo nic neudělal, proč by taky měl?
A ty obědy? Měla jsem na mysli špatný systém stravování. Nebylo by jednodušší obědy na oddělení rozvážet? Alespoň pro maminky kojenců, malých dětí a pacientů, o které pečují. Pak by se maminky mohly v klidu o své děti starat i během doby obědů a nenechávat je na starost sestřičkám.
Ahoj Káča
Předchozí