Tak jsem to předtím asi špatně pochopila.Myslela jsem,že o dětech nemluvíš s nikým.Já mám štěstí,že moje 2 kamarádky,se kterýma máme stejný zájmy mají taky děti ve stejném věku.Prožívaly jsme spolu těhotenství a teď "řešíme" dětičky,ale nejen je.Dřív jsme jezdili společně na lyže,na vodu,na kola a teď se těšíme až vyrazíme s prckama.Ale u nás na vesnici je taky dost maminek a s některýma kromě dětí nemám nic společnýho.Mají úplně jiný postoj k životu,většinou se popelí na dvorku,nevím jestli vůbec někdy vzali děti na výlet atd.No ale občas s nimi prohodim slovo,protože syn si bude s jejich dětma hrát a nechci aby byl odstrčený kvůli "jiné" mamince.Manžel se taky baví s každým a já jsem se dřív se sousedama jen pozdravila,protožejsem neměla o čem s nimi mluvit.Tak teď mluvíme o dětech,ale stejně je to spíš všeobecné než kamarádské.Takže to asi není jen o tom,že teď jsme matky,ale co jsme byli dřív.Prostě když jsem si s někým neměla co říct jako bezdětná,tak to,že jsem máma nás asi nesblíží.
Předchozí