No tohle se mi stává taky. A včera se mi stalo, když jsem takhle dvojčata tlačila, že mi cestu zastoupil asi čtyřletý kluk a začel ječet "uhnout z cesty!". Já na něj jemně "no asi bys měl uhnout spíš Ty, že jo"... Řval tam na mě jak blázen a jeho mamka si toho nevšimla. Bylo to u bazénu, kde byla úzká cestička a uhnout z cesty by znamenalo jet po trávě a přejet opalující se lidi. Lidi nechápou, že kočárek s dvěma dětmi je opravdu špatně ovladatelný a navíc těžký. Hlavně důchodci nebo právě ty těhulky.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.