Bylas u někoho v garsonce, kdo kouří cigarety? To je teprv smrad:-((
Co se týče dezinfekce, mě se spíš zdály přehnaný obraty jako:
- spočítali jsme tchýni, že kočky prožerou za 10 let 250. tis (proboha, co je jim do toho, za co tchýně utrácí, i kdyby to byly náklaďáky kočičího žrádla)
- Tedy nejhlavnější je asi ten „vzduch“, co by naše dítě muselo dýchat (to by si měli dávat pozor, aby náhodou někdy nejeli MHD nebo vlakem, tam to většinou smrdí pekelně)
- Podotýkám, že v čemkoliv tam přijdete, je rázem znehodnoceno chlupy pro další nošení. (to fakt nevím jestli se smát nebo brečet - nepřeju autorce, aby si někdy v obchodě zkoušela oblečení po mě - ze mě opadávaj chlupy pořád:-))
- v rodině jsou zvířata, zvláště tam, kde jsou malé děti u mě na POSLEDNÍM MÍSTĚ (na posledním místě za čím? za novou myčkou nádobí? to jsem nepochopila, jak autorka myslela, zvlášť když to vypíchla velkejma písmenama)
- Nechci mít hrůzu z toho, že budu mít toxoplasmozu, (no a já ji kdysi prodělala (nechala jsem si v těhu dělat testy a zjistily se starý protilátky) a mám dvě normální děti - ten straxc z toxo je těžce přehnanej)
Prostě z toho stylu, co autorka píše mi není dobře a jsem moc ráda, že to není moje příbuzná. Asi bysme si těžce nerozuměly:-)
Jak říkávali naši předci - přílišná čistota vydrhne i ducha z těla:-)))
Předchozí