Možná žiješ někde, kde se dá poslat dítě do první třídy samo (když trefí), ale já to svoje do třetí třídy v centru Prahy vodila. Bylo to kousek, ale v tom kousku bylo nutné 4x přejít hodně silný provoz. Z toho dvě místa naprosto nepřehledné i pro dospělého, auta parkujou až k přechodu a není za ně vidět, další přechod přes tramvajové koleje, kolem osmé ráno dopravní špička.
Nepřipadám si jako připo... matka a nezabývala jsem se jenom výchovou, vystudovala jsem mezi 3 a 8 rokem dcery vysokou, ale do školy jsem jí teda až do třetí třídy skutečně vodila. Mysli si o tom, co chceš, ale možná se radši zamysli, proč to někdo dělá.
Když se začalo lámat, že by začla chodit sama, tak mi kolegyně v práci vyprávěla, jak jela za svým synem do nemocnice, protože ho v tomhle věku auto srazilo po cestě ze školy a z nemocnice jí jen zavolali, ať si přijede, že kluka srazilo auto. A co všechno ti probíhá hlavou, když jedeš hodinu přes město a nevíš, co s ním je a pak tam hodinu čekáš na chodbě, než ti někdo řekne, že to není vážné.
Předchozí