Evien,
a tak to zase prrrr!
Pises:
"za obsah článku a tudíš i jeho hrubky si může dotyčný sám! Je to jeho prezentace na venek, když je někdo dizlektik, taksi na to dá pozor, když to tam někdo naseká v emocích, tak to tam prostě je..."
Napisu k tomu treba moji zkusenost. I ja jsem kdysi clanky pro Hl. stranku napsala, takze celkem vim, jak to chodi. Pokud by to i psal clovek v emocich, tak ma na Rodine vetsinou tyden, dva tydny, nekdy i vic!! cas si to po sobe precist a klidne to Adminovi poslat opravene:-) To neni jen moje zkusenost, to pisi i holky, co na uverejneni sveho clanku cekaji a treba ostatni holky "z jejich diskuze" se jich ptaji stylem:
Hele Marus, kdy vyjde ten Tvuj clanek?
A Marus: Jo, to nevim. Uz jsem ho tam posilala pred 10 dny a zatim nic, cekam kazdy den.
Dale: pokud o sobe vim, ze jsem dyslektik, tak to vzdycky (pred odeslanim redakci) mohu dat precist nekomu jazykove zdatnejsimu, nemyslis?
MMCH - opet :-) Pisu o Hl. strance, ktera by mela byt jakousi vykladni skrini Rodiny, souhlasis? Kdyz uz Rodina ziskala tolik ruznych cen, tak po tech letech by se alespon neco vylepsit mohlo, ne?
To, ze hacky a carky k cestine patri, s tim ja souhlasim. Ale co kdyz zrovna ted sedim treba ve Spanelsku v netove kavarne a jaksi tu diakritiku nemam na klavesnici? Co mi pak poradis? :-)
No a jeste neco: X krat za ty roky jsem Adminovi psala pres mail ci ICQ ze napr. uz v nadpisu nove vyveseneho clanku ma hrubku. A opravil to behem chvile. Takze co? Je to prezentace dotycneho, nebo je to prezentace serveru?? Samozrejme, ze serveru a admina. Bohuzel to, ze toto nedovede osetrit systemove po tolik let, je u tohoto serveru normalni :-(
Předchozí