Já jsem strávila pár let v cizině (USA, GB) a podle mého srovnání jsou Češi strašně nevychovaní. Tudiž mě ani nezaráží výše uvedenej článek.
Já jsem byla také nakupovat v jednom velkém OD a když jsem se blížila ke kase, všimla jsem si, že se za mnou plíží další rodinka (2 dospěláci a 2 puberťáci). Přední kolečko naší tříkolky již vjíždělo do té pidi uličky mezi kasy, a v tom mě předběhl ten puberťák s jeho vozíkem plného nákupu (já tam měla balení Pampers a pár výživ) a jeho nevycválanej otec s ledvinkou okolo pasu na něj zdatně pokřikoval ať pohne, přeci tu bitvu musí vyhrát oni.
Ani jsem se nestačila divit, mladý chlapec můj kočárek vytlačil a další 3 členové okolo prosvištili a už si ten nákup ládovali do tašek.
Já tam jen chvíli stála a přemýšlela, jestli je to pravda.... Po chvilce vzpamatování jsem prohodila, že burani z buranova přijeli na nákup. Nikdo mé poznámce nevěnovat pozornost a já si šla raději stoupnout k jiné kase.
Tudiž vždy, když potkám takového nějakého burana z buranova, IHNED přestávám této situaci věnovat svou pozornost a preventivně začnu přemýšlet o něčem jiném. JINAK BYCH TY LIDI MUSELA SNAD SEŘVAT, a to mi za to rozčilování nestojí. Nota bene vím, že národ se nepřevychová jen tak, bude to nějakou generaci trvat a stejně se vždy najde nějakej mamlas, co se bude chovat jako ta burani rodinka v OD.
Všem přeji krásný zbytek léta a nerozčilujte se. Kasy s cedulkami jsou tam z dobré vůle, jen SPOUSTA lidí to neumí ocenit........
Předchozí