ja teda mam s lidmi jen dobrou zkusenost. Ale taky vzdycky jsem mila a dokazu otevrit pusu.Kdyz jsem byla tehotna a chodila jeste s malou dvouletou holcickou, tak jsem si o misto dokazala rict, pokud me nidko nepustil. Ale to se stavalo jen zridka. Spis me lidi pousteli hned sednout a davali mi prednost i u normalnich kas. A prednostni kasa-v Ikea- bylo asi taky pet lidi a proste jsem zajela za pokladni a rekla, jestli me muze vzit prednostne a samozrejmne vzala. Ono, opravdu se musi umet taky o neco pozadat a ne si myslet, ze vam vsichni hned ve vsem vyhovi. Ja pokud vzdycky jsem pozadala o misto, tak mi bylo vyhoveno.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.