Takhle jsem jednou v nákupním centru při svém třetím těhotenství viděla "přednostní" kasu s frontou jak blázen a vedle zcela prázdnou pětipoložkovou. Břicho jsem už měla viditelné, navíc mi bylo dost zle. Hádat se ale u té přednostní pokladny se mi nechtělo, tak jsem šla k té pětipoložkové, i když jsem měla asi osm věcí. Prodavačka na mne spustila, ať jdu jinam. Snažila jsem jí říct, že se mi nechce jít se hádat vedle, že je mi dost špatně a ať mne tedy odbaví. Mlela a mlela, že to má "zakázané", že nesmí namarkovat víc, než pět věcí atd. atd. Kdyby byla laskavá, omluvila se, že to skutečně nejde (i když podle mě to je blbost) a houkla na kolegyni vedle u přednostní pokladny, ať mě vezme dopředu, tak bych šla, takhle jsem se ale rozhodla, že se nedám. No, a za mnou se postupně tvořila fronta... řekla jsem jí, ať mi to klidně namarkuje na dvakrát, jestli to je takový problém. Tak kyselej ksicht jsem ještě neviděla :) a byla fakt sprostá.
MMCH, měla cizí přízvuk - o to víc jsem se divila, že není vděčná za práci... jako by se divila, že do toho obchodu vůbec nějací zákazníci lezou...
Zažila jsem lecos. Dokonce i to, že jsem těhotná se dvěma malými dětmi stála ve frontě, pak jsem dětem řekla, že jsem něco zapomněla, pooděšla jsem čtyři kroky, vzala citrón a když jsem se vrátila zpět, stál před nimi pán a cpal si věci na pás. Řekla jsem mu pěkně nahlas, že mě a mé děti přeskočil a jestli mu to není trapné. Nepomohlo to, měl fakt hroší kůži...
Ale stalo se mi i to, že mě nějaká pokladní zahlídla a sama mě zavolala dopředu. Upřímně řečeno, mělo by to být v jejich zájmu - aby pak nemuseli volat sanitku, až se jim tam ta těhotná matka zhroutí :) - nepřeháním, mě se to jednou v 1. těh. stalo
Předchozí