já si říct taky nedokážu nechce se mi hádat.Přes 4 roky chodím střídavě o berlích jsem po hodně operacích,momentálně jsem ještě těhotná.Setkala jsem se s různejma reakcema,většinou sprostýma,jako jak to že mrzák čeká dítě.Ale aby mě někdo pustil třeba u kasy dopředu(i u té s obrázkem vozíčku),nebo mě pustil někdo ve frontě u doktora tak to nikdy.Dneska mě dostala prodavačka,s manželem jsem dělala velký nákup,protože porod už mám opravdu za pár,tak aby měl doma takový ty trvanlivý věci(no znáte to),takže narvaný košík k prasknutí.Prodavačka mi to posunovala tak rychle ,že mi to pomalu padalo na zem.A když už to neměla kam dávat,tak mi řekla,že si máme příště brát dva košíky.Tak jsem ji řekla ,že o berlích košík neuvezu no koukala jak puk a házela mi zboží dál.Přitom za námi nikdo nebyl,mohla v klidu chvilinku počkat,než si zboží dám do tašky a posunu ji,nebo až manžel vyprázdní košík a posune mi ho.
Ale je to o lidech,většinou starší prodavačky mi vyjdou vstříc a jsou víc v poho,než yt maldinké holky.Už jsem se naučila ,že si vždycky pomylsím,že přeju dotyčné aby ji nikdy nepotkalo to co mě a užívala si celý život zdravých nohou a berle nepotřebovala
Předchozí