tak já s tímto článkem nesouhlasím - například já jsem byla mooooc pyšná těhulka-bříško jsem si užívala na 100%,ale nezneužívala a nezatěžovala jsem tím ostatní (krom manžela-rád všechno prožíval semnou)a to co tady paní popisuje je jen o lidech a je jedno jestli maj děti nebo bříško Co se týká mluvení na děti před ostatním-tak paní co psala tento článek asi nechápe, že každé dítě je jiné a potřebuje něco jiného, takže mi přijde že i ona je stejná jako ta těhulka (o které píše), když za to maminky odsuzuje. Můj 11ti měsíční chlapeček nevydrží chvilku v klidu (když nespinká furt je v pohybu) a když potřebuju aby byl hodný a seděl např. v autobuse v kočárku který stojí, musím na něj mluvit a třeba jen pojmenovávat věci okolo, ale mluvit aby věděl že se nenudí a že jsem s ním, prostě ho zabavit. Kolikrát bych si ráda sedla a odpočívala, ale prostě to nejde-jeho křik by všechny otravoval víc než mé mluvení a mě by takový jeho pláč mrzel
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.