| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Na co jsou?

Myslím, že přednostní pokladna by měla sloužit právě jen pro těhotné, invalidy a tak. I za cenu, že by měla být pár minut neobsazená, protože paní pokladní nemůže nikdy vědět, v jakou chvíli tam zrovna příde nějaká těhotná paní, která by si pak musela následně stoupnout za ty osoby, které do fronty nepatří. Jinak ztrácí ona pokladna úplně smysl. Neměli by existovat vyjímky, prostě řečeno přednostní pokladna je POUZE pro ty těhotné, maminky s dětmi a invalidy a pro nikoho jiného. Dělala jsem brigádně na pokladně a také jsem seděla za přednostní pokladnou a skutečně jsem nedělala vyjímky (jakmile je jednou uděláte, příde dalších deset lidí, co tam nepatří a jak jim vysvětlíte, že tamty jste pustila a je nevemete?), když si tam stoupli lidi, co tam nepatřili, slušně jsem jim vysvětlila, pro koho tato pokladna je. A hotovo! Vždyť to vidí na té ceduli! Jinak samozřejmě chápu, že si to někdo nepřečte a omylem se tam postaví, ale i tak je třeba mu vysvětlit, že stojí u špatné pokladny a že musí jinam.Někteří drzouni to prostě zkouší, co si můžou dovolit, na druhou stranu nemají argument, když jim vysvětlíte, že na tuto pokladnu nepatří. Odejdou buď naštvaní, nebo se stydí. Dokonce i když mi lidé, co na tu pokladnu nepatří, vybalili nákup na pás, museli si ho zase sbalit a přemístit se jinam. Je to jejich hloupost a drzost. To pak byli naštvaní, ale nedá se svítit, kdybych je vzala, přídou další a vyčtou mi, že je neberu a ty předtím jsem vzala jen proto, že už to vybalili na pás.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.