Já jsem si vždycky u přednostních pokladem říkala o přednost - požádala jsem, zda mě pustí, že toto je přednostní pokladna. Nikdy mě nikdo neodmítnul ani neposlal do háje.
Jako bezdětná jsem k těmto přednostní taky chodila - ale byla jsem připravená případné zájemce pustit. S tímto rizikem jsem tam holt stála :-)
Je to jako s nastupováním do MHD - člověk si prostě musí umět říct, nemůžete čekat, že lidi budou odečítat vaše přání přímo z vaší hlavy...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.