Já si také nemyslím, že článek je nadnesený a jak platí to, že se i v cizině najde hulvát, platí, že ne každý Čech je mamlas. Bohužel ale většina Čechů (možná bychom to mohli upřesnit - zejména Pražáků) a tím chci naznačit spíše mužská střední a mladší populace, je dost nevychovaná. Jako těhule jsem si těch příhod o nevychovaných hulvátech zažila až až. Každý den jsem jezdila do práce tramvají (skončila jsem až měsíc před porodem) a ač břicho se ke konci už rozhodně nedalo přehlédnout, v tramvaji mě skoro nikdo sednout nepustil, a když už, tak to byla nějaká paní. Nikdy jsem se o nic neprosila, několikrát se mi stalo, že dotyčného unaveného sedicího mladíka upozornila až nějaká dáma, že by mě měl nechat sednout. Jednou se mi dokonce přihodilo, že mladík starý jako já (30) se ani na upozornění od jedné paní, že by mě měl nechat sednout, otočil k okýnku, nasadil si brýle a sluchátka a sednout mě zkrátka nenechal... A teď, když už tahám kočárek? Tramvají nebo metrem raději nejezdím. Pokud nemám k dispozici auto, sedíme doma, nebo drandíme pěšky. O to, aby mi totiž ti "gentlemani" přeskakovali hlavu a kočárek, když vystupuju z tramvaje, nestojím. V tu chvíli mi prudce stoupne tlak a mám chuť střílet!
Předchozí