Libiku v tomhle máš úplnou pravdu. Manžel mi taky v krámě nadává že chodím na přeskáčku a někde se zasekávám a pak se zase pro něco vracím. Když se ho zeptám,co chce zítra k obědu tak neví. Ale už nechápe že já to musím vymyslet tedy sama a většinou to vymýšlím v tom obchodě,mají pěknou brokolici,udělám jí teda zapečenou s těstovinama,mají tohle,uvařím to a to, A tak dále. Proto po obchodě nechodím systematicky a jsem tam docela dlouho. ale je fakt,že pak u kasy taky nikoho nenutím aby mě pustil protože jsem těhotná.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.