Hele, Bobe, ja teda chodim do obchodu strasne nerada, cim vetsi, tim hur. Stejne moje deti. Jednu dobu jsem se to pokusila resit tak, ze jsem sepsala jidelnicek na cely tyden, po jidelnicku seznam nakupu a vyrazila. A ejhle: zapecena brokolice? V Glubusu zrovna NENI brokolice. Kure a ryze kari? Eeech, zrovna ta kurata vyprodali a nova daji na regal zitra. Krome toho ryze zrovna kujonsky stala citelne vice nez jindy. Zampionova polevka na patek? Zampiony prochazeji zitra a smetana dnes.. dal te nebudu unavovat. Bohuzel pokud se staras o vyzivu rodiny, musis nejdriv ve ksefte zjistit, co vlastne maji. Pak bleskove sestavit jidelnicek a bleskove nakoupit, abys uz byl venku, nedejboze ze je s tebou nejaky cool muzik jako ty, co to ma vsechno v hlave srovnane, ale na otazku "na co bys mel chut na nedeli" neumi odpovedet, jen pak v nedeli camra, ze ten strudl mame letos uz podruhy a je teprve rijen.
Jinak ja jsem celkem stara rakev, ale nepamatuju, ze by mi nekdo nekde daval prednost natoz ve fronte, at uz jsem byl v jakemkoliv stavu, akorat jednou jedna pani mi dala prednost na prechodu, kdyz to jeste nebylo ve vyhlasce. Ale je fakt, ze jsem taky ty prednost nikdy moc nevyzadovala, protoze vyzadovat prednost treba na konto devateho mesice a nohou jako konve zavani trapnou blamazi typu "tak co lezes do obchodu, kdyz te bolej nohy", jak uz jsi zminil vyse.
Předchozí