U nás se starají o nákupy oba partneři v tom smyslu, že je provádějí. Jeden z nás je ale specializován na to, že ví jaké nákupy jsou optimální při společném požadavku na skladbu jídelníčku, čistotu kuchyně a komfort akvarijních rybek. Ten druhý se zabývá zase jinými věcmi, každý z nás něco šéfuje, pomůžeme si. Pokud jsem zúžila rp. odvolala termín domácnost a nahradila ho užším pojmem, nevím z čeho mě chceš dále usvědčovat.
Z tvého bločkového systému vypadává čerstvý květák, ale připouštím, že je kreativní dělat seznam, jako je inspirativní narazit na saturejku, která obvykle není. Dále připouštím, že při svém "tvůrčím nasazení" bez bločku už týden kupuji kmín, kterej došel a že výraz "člověk bez nápadu" je blbý.
Původně to bylo o osobě, která se jen tak motá po obchoďáku, protože ji to baví, řekls žena.
Já říkám, že se tam nemotá jen tak, ať už má bloček a hledá jako blázen (to víš, že přendavají zboží, abys tam pobyl déle a více nakoupil?) nebo nemá bloček a vymýšlí na základě nabídky, co ty už máš vymyšlený, časově to vyjde na zhruba stejno.
Z této debaty nelze příliš vytěžit, trochu se divím, že nesjíždíš paralelně katolíky:)
Každý je totiž manipulován, dobrou všem.
Předchozí