Kohnová,
jsi příklad, že ženy mají úplně stejné genderové předsudky jako muži. A já si myslím, že jich mají dokonce víc.
Prostě odmítáš připustit, že by nějaký chlap mohl "zvládat" něco tak "výsostně ženského", jako jsou nákupy a vaření. Že by se nějaký chlap mohl systematicky starat o domácnost spolu se svou ženou. Pozná se to například podle toho, že AUTOMATICKY předpokládáš, že já to nedělám.
Chlap, je v tvých očích zmatený popleta, který se v obchodě absolutně nevyzná, a nebýt ženy, tak umře hlady. A ještě jí komplikuje její ušlechtilou práci tím, že "camrá". A pokud vaří, tak jen v neděli, aby se tím pak zbytek týdne vytahoval, ale na běžný provoz kašle.
Kohnová, to se ale nesmírně mýlíš. Chlapi dnes vaří a nakupují zcela běžně. Ono totiž už není devatenácté století.
Pokud ti ale připadá, že chlapi na péči o domácnost skutečně nemají ty správné buňky, pak bys - analogicky - neměla protestovat proti názorům, že ženy nemají buňky na to, aby řídily firmy a seděly ve vládě.
P.S. Kvůli štrůdlu doma rozhodně "necamrám". Miluju ho. A taky ho zásadně peču já.
Předchozí