Prosimte, co mi to zase podstrkujes za teze? Ja jsem mluvila o svem muzi, ne o muzich obecne. Napsala jsem, ze te pokladam za cool muzika, to pokladam, ale pokud z toho vyvozujes, ze trpim genderovymi predsuky, tak tomu se rika OSLI MUSTEK, clovece. Ja se te vsehovsudy snazim vyprovokovat a ty zase me, coz se nam oboustranne dari.
Podivej, tvoje potreba delat z lidi blbce je celkem zabavna, ale jen chvili, protoze pak uz to je na jedno brdo. Musel bys vtipneji. O chodu me rodiny ci popletenosti meho muze vis prt a vorech, celkem stejne jako ja o tve rodine, jen te tak soukromne na neco tipuju, tez ty me a pravdu se nedozvime.
Cili klidne mi muzes odepsat, ze jsem blba zaostala slepice otrocici konzumu nebo cokoliv jineho, ale nedostaneme se dal, nez za utraceni casu na internetu trumfovanim jak kdo koho usadi.
Btw. co ty tu tak vlastne delas? Bavis se? Nebo se nas pokousis povznest? Jak to, ze nedelas strudl? Uz mas hotovo?
Co tak pokrokoveho a vzdelaneho cloveka zene mezi pipky jako ja? Ja tu sedim´, protoze miminu lezou zuby, ma teplotu, knoura a chce se chovat. Az ho to prejde, mizime. Kdybys mi chtel vmest genderovou zaostalost protoze ho nenosi muj muz, tak to je proto, ze ten zpozdilec je v praci, vdelava nam na chleba. 1Az se mu spusti mliko, vymenime se, vis, chytroline?
Předchozí