Fakt? Vzdyt do te pekarny akorat nasypes prislusne prasky, zavres viko, spustis program :). Teda soude podle te pekarny, co ma moje mati. Ale jestli FAKT neobsluhujes pracku, tak je mozny, ze te to dokaze odradit :D. Hele, to se ale nedej, clovek prece musi vitezit nad hmotou :). Ta pekarna je fajn mj i proto, ze ti treba udela testo na buchty nebo cokoliv jinyho a nemusis se s tim matlat rukama a chleba je z ni taky dobry, ale ten, co jsem jedla ja, byl fakt dobrej jen ten den, co se upekl. Nehlede na to, ze se dela z prasku, ktery se koupi uz hotovy, takze stejne nemas paru, co v tom prasku je. Ale nejspis je mozne i tam nasypat vlastni suroviny. Dalsi vec je, ze v te pekarne jsou "prihradky" na dva chleby, nevim, jestli existuji vetsi a ja jich potrebuju udelat na dva tydny pro sedm lidi, v nasem pripade cca dvanact sisek, to mi casove vyjde zhruba stejne a na proud jiste usporneji nez ta pekarna. Takhle udelany chleba muzu dat klido pido zuzlat miminu, delam z nej svaci pro vsechny atd. Krome toho pak kdyz jsem pri sile udelam bily veky, kvasnicovy, to je z praskoveho drozdi temer bezpracna rychlovka a nebo poslu nekoho pro rohliky a je vymalovano :).
Předchozí