EHM rozhovor v Globusu: Já: Dobrý den, mohla byste mi poradit, kde bych našla froté prostěradla? Pani: A chcete ty v akci, nebo ty kvalitní? Já se smíchem: Ty kvalitní :-)
V letáku nemáš srovnání výrobku v akci s ostatními obdobnými výrobky. Někdy výrobek v akci je fakt nejvýhodnější, ale někdy vůbec neni nejlevnější, nebo je nejlevnější, ale je to třeba jogurt samá chemie. Já teda chodim skoro pořád do stejnýho obchodu a tak už se moc nezdržuju, páč mám přehled co jsme vybrala minule a předminule a stačí mi tu osvědčenou věc jednim pohledem srovnat s tou věcí v akci. Obdobný výrobky jsou snad většinou pohromadě a ne 30m od sebe.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.