...a jeste doplnim, protoze jak se pri psani komentare nezobrazuje komentar predchozi, neco jsem prehlidla... stravovani v praci: nikdo nikoho nenuti chodit do "zavodni jidelny". skola: uz i v ceskych skolach maji decka casto na vyber z nekolika moznosti. a kdyz nic jineho, tak jednou z nich je proste jist doma.
co se me coby vysokoskolske studentky tyce, za celych pet let jsem do menzy prakticky nepachla - jen jsem si jednou sla predplatit obedy, asi po pul roce jsem netknute penize zase vybrala, a pak jsem se tam parkrat objevila za jinym ucelem nez najezeni se. i kdyz vari i bezmase, tak a) ty fronty jsou humus, b) mit na obed vymezeny dve hodiny kolem poledne je silenost, zvlast kdyz je potreba si objednat dopredu, a c) bliz nez menzu mam jidelnu, kde maji podstatne vetsi nabidku a flakotu mi tam necpou. ;) (mimo jine je u kazdeho jidla uvedeno, jestli obsahuje cukr, lepek, vajicka ci mleko.)
mimochodem - jak te napadlo jist u McDonalda vegetariansky? vzdyt i ty blby hranolky maji s hovezim lojem...
Předchozí