už jsem začínala mít obavy co se u Vás děje, že se tak dlouho nepodáváš zprávy :-)) Ale pokud byl nemocný jen PC tak je to v pohodě.
U nás jsou jarní prázdniny, tak mám Káju doma - školička je zavřená :-( a už se móóóóc těšíme ( obě dvě ) až zase od pondělí začne chodit....
A co si Lucinka přeje k narozeninkám ??? Karplína dostane nové kolo a přeje si plyšovëho psa Charlieho ( máme doma asi málo plyš. psů ).
Posledně když nechtěla uklízet si hračky, tak jsem na ni křičela, že ji vyhodím všechny hračky a dám je jiným dětem... Tak mi na to " To ti povídám na Urana ( plyš. pes ) mi ani nešáhneš!!!! A já " Toho dám Žanetce " a tak trucovala v pokoji a pak vyběhla zase v ruce nějakého psa a byla úplně rozvzteklaná a ten pes mě jako kousal - no tak si vybíjela vztek... Pak jsem slyšela jak těm svým psům říká - nikomu vás nedám, nikdy nikdy v životě... No ale nepořádek jsem stejně uklízela já.
Někdy mi to připadá jako by měla už pubertu - pomóóóc !!!:-)))
Na fotečky určitě kouknu už se moc těším. Mějte se a ať to dopadne dobře s autodráhou. a ať už to připojení neblbne :-))
jo mimuško zatím v pořádku, Kája ještě nic neví až na narozky bude malinké překvápko. A dnes jsem byla na odběry AFP tak mi drž palce ať to dobře dopadne
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.