Zuzko, nezlob se na mě, ale z toho, co píšeš jde vidět, že se teprve snažíš otěhotnět.
Když jsem byla těhotná v Brně trpěla jsem hodně na nízký tlak a nevolnosti. Dr. mi kladl na srdce, že ve chvíli, kdy mám těhotenský průkaz(já a kterákoliv jiná) mám právo sedat v tramvajích a autobusech na místa označená ZTP. Jednou se mi stalo, že po mě vyjela stařenka, že jí zabírám místo. Pohotově a slušně jsem jí vysvětlila, že jsem těhotná, trpím nevolnostmi a nebudu riskovat, že šalina škubne a já ohrozím dítě v břiše. Paní po mě začala dost hnusně startovat dokud po ní nevystartovala stařičká paní sedící za mnou s tím, že jí řekla, že je nehorázné, že se obouvá do těhotné mladé paní a proč se stejně tak neobuje do okolo sedících puberťáků nebo jiných, který jen přihlíželi ale místo jí neuvolnili? Kupodivu se k ní najednou pár starých lidí přidalo. Takže osobně než odsuzovat těhotné na místech ZTP by se měli zamyslet všichni normální netěhotní mladí i mnohé z nás, zda bysme neměli jako první a autobusech a jiných dopravních prostředcích pouštět staré paní sednout, aby pak nebyly za zlé těhotné ;-)
Předchozí