| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Milovnice zvířat

Dobrý den, přečetla jsem si článek a myslím si, že je vaše právo nepouštět do toho smradlavého bytu vaši dceru. Já osobně bych to tak udělala. Pokud to nelze zajistit domluvou s vaší tchyní, musíte si stanovit pravidla vy. Milovnicím zvířat bych ráda vzkázala toto. Možná některá nemá ráda šváby(nebo jiná roztomilá zvířátka) a tak by nechtěla své dítě pustit tak, kde je potkávají na každém kroku. Co se týká alergie je to jedno jestli dítě je alergické nebo ne, protože se může kdykoliv alergickým stát a to na něco úplně jiného než jsou rodiče(vlastní zkušenost). A ty chlupy na oblečení to bych taky nesnesla. Nevidím důvod proč bych měla neustále čistit oblečení od kočičích chlupů po každé návštěvě. Pokud má tchyně vůli scházet se s vnučkou třeba někde venku v parku, tak by to bylo rozumné řešení v opačném případě s tím nic neuděláte(moje babička kouří a diví se, že tam s pravnoučaty nechodím a říká, že v jejím věku se ona nebude přizpůsobovat nám, ale mi jí). Takže na otázku jestli děláte něco špatně odpovídám NE! Hodně štěstí a rozumnou babičku!

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.