No mě teda vytrhli 2 zuby č. 4 , když jsme byla v 4-5třídě. NAsadili mi rovnátka na noc a přes den, když nebudu ve škole... Zvykla jsme si na ně časem dobře...ani jsem pak už nešišlala, když jsem s nima mluvila. Měla jsme je asi 4 roky.A právě díky vytržení se mi to nevrátilo..... jediný co mi vadilo, že po utažení jsme měla asi 2 dny kdy jsem nemohla ukousnout ani kurku jak mě ty zuby boleli....:-(
Segra ty rovnátka odmítala mít dělala mamce scénky...mamka jí ustoupila a v 26letech si moje sestra nechala nandat fixní sama od sebe. Takže možná i to se s dítkem neprat však ono si dá říci.....někdy....
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.