Evo nezlob se, ale tvoje tchýně asi NECHCE nikam jezdit a CHCE dřepět doma se svýma kočkama. Proč jí mluvit do života? Jak vidno rodina se na ní v klidu vykvákne jen pro její zálibu a lásku, kdežto její kočky jí prostě budou brát takovou, jaká je a takovou jí taky mají rádi. Je mi jasný, že se tu na mě každý sesype, ale já vím o čem mluvím, sama mám koček pět. Všecky pouze v bytě, všecky kastrované, všecky očkované, odčervené, pravidelně čistím záchodky. Žádný smrad, žádné nemoci, žádné alergie. Má gynekoložka mi řekla, že je dobře, že máme doma zvířata, protože je to PREVENCE proti alergiím... Moje děti jsou zdravé jako řípy a já v těhotenství taky nevyšilovala toxo, protože pravděpodobnost chycení toxo od kočky je tak malá, že normální hygiena stačí. (Musely by se požít alespoň 24 hodin staré kočičí exkrementy...) Vetší pravděpodobnost nákazy je ze syrového masa.. kdo z vás třeba nikdy neochutnal směs na karbanátky???? Poslední věc a souhlasím, že velmi nepříjemná, jsou chlupy. Ale naprosto nechápu, proč vyhazovat po návštěvě u milovnice koček svršky? Stačí lehce navhlčená houbička a je po problému. Samozřejmě záleží na tom, jak rádi tu milovnici koček (a zvířat obecně) máme, aby nám stálo za to, těch pět minut odchlupení oblečení obětovat....
Předchozí