Ahoj.
Měla jsem taky spoustu výhrad k tomu, jak žije moje tchýně - sice ne v garsonce se sedmi kočkama, ale na chalupě, kde lítá vlčák dovnitř ven a kočka taky. Krom toho má matrace z roku 0 a syn je alergik. Navíc jsou s přítelem kuřáci a topí krbem. Takže sečteno: i když před dětma nekouří, pořád je to v místnosti cítit a dost z toho odéru si i člověk odveze s sebou :-( Když byla Dáda malá a lezla, taky nebyla nouze o chlupatý oblečení (spíš ze psa než z kočky). Nejsem z toho nadšená ani teď. Ale děti k babičce jezdit chtěj, babička po nich taky touží a já jsem docela ráda, že mám hlídání (svou mamku už nemám - ta se o Kubu samozřejmě starala po mě nejlíp :-))) ). Řeším to tak, že maj děti u babičky oblečení a když tam přijedou, hned se převlíkaj - kompletně. Někdy mi to přijde jako fraška. Ale oni tam i lítaj po zahradě a jsou jak cikáňata. Když odjíždímě od babičky, opět následuje kompletní převlíkačka, což stejně nezabrání tomu, že jsou všechny věci načichlý. Po příjezdu domů následuje svlíkačka a kompletní koupel. Co se u babičky děje, radši moc neřeším. Živý jsou a zbytek bych třeba těžko rozdýchávala :-)))
Vím, že tchýně několikrát denně vytírá a luxuje, ale jsou věci, co prostě uklidit nejdou - třeba vzduch. Ale už jsem si trošičku zvykla. A navíc nevím, jak bych dětem vysvětlovala, že k babičce nesměj. Vypadá to dost ulítle .... ale my to tak prostě děláme :-)))
Předchozí