něco podobnýho se mi stalo taky, když jsem byla těhotná - břicho jak vagon, takže jsem měla docela velký problémy se zádama (hlavně při stání) - tak jsem v Globusu šla s docela velkým nákupem k pokladně "do 5ti položek a pro těhotné". Pokladní mě docela nepříjemně přesvědčovala, že tam nemám co dělat, protože je to pokladna do 5ti položek! tak jí říkám - a pro těhotné... a ona mi na to - ale do 5ti položek. Tak jí říkám - tak to by tam snad (logicky) nemuselo bejt napsaný to "pro těhotné" - no koukala na mě, že jsem myslela, že po mě to zboží bude házet.... :-)
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.