Já si na sebe taky upletla bič v podobě usínání u kojení a dávání spícího dítěte do postýlky a to jen proto, že dítě spí s námi v ložnici a manžel chodí brzo spát a potřebuje být do práce vyspaný - ten "luxus" nechat dítě "vyřvat" jsme si opravdu nemohli dovolit... Takže náš večerní usínací rituál je holt kojení... Jinak mi syn v období od 2 do 5 měsíců spal v noci nádherně, celou noc, nepotřeboval jíst a pak jako když utne se to změnilo a od té doby vstáváme (nedávno to dokonale vyšperkoval - po hodince - ale v tom byly spíš zoubky)několikrát za noc a nenadělám s tím nic - i když do něj na noc rvu kaše aby se dostatečně zasytil, stejně vyžaduje mě a moje mlíčko. Ale vůbec si nepřipadám jako nevyspaná nespokojená mamina - a to jsem ještě po večerech, když už dítě spí, schopná stíhat spoustu jiných věcí...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.