Naše starší dcera se naučila spát poměrně dobře. Mladší dcera měla veliké problémy s usínáním i se samotným spánkem. Už v porodnici jí vzbudilo kde co a moc toho najednou nenaspala. Oproti její ségře jsem porušila některé svoje striktní "nikdy". Do postýlky jsem jí dávala až v hlubokém spánku a od prvního probuzení jsem jí měla u sebe až do rána. Vyspala jsem se sice šeredně, ale aspoň trochu. Jinak bych se nevyspala vůbec, v postýlce jenom bulela. Teď jsou jí 4 a půl měsíce, asi před měsícem se začala budit jenom tak 2-3x za noc, asi před týdnem jen jednou za noc a pár dní se budí až k ránu, noc prospí celou. Takže podle někoho jsem jí možná rozmazlovala, ale je vidět, že se mi to vyplatilo. Můj závěr: Někdy je třeba spolehnout se na mateřskou intuici než na chytré poučky.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.