Ještě jsem chtěla napsat, že syn je typický "mamánek" a to od narozemí (dcera byla zase k tátovi). Jednou jsem ho nechala "vyřvat. Po půl hodině neutuchajícího řevu jsem ho vzala na ruku. Hned se uklidnil a přitulil se ke mě. Usnul vyčerpáním, ale ještě hodinu mi škytal ze spaní, chudinka. Zůstala jsem u něj, protože mi ho bylo hrozně líto. Už jsem to nikdy neudělala a to byl skoro roční. Šlo o odpolední spaní (dcera byla u babičky). Raději ho chvilku pohoupám na ruce, on usne a pak spí v klidu celou noc.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.