Moc hezky jste to napsala,je to přesně i můj názor.Nikdy jsem Jiříka nenechala plakat a dnes spinká ve své posteli sám celou noc. Eliška je o hodně klidnější u mě v posteli, tak proč bych jí ten pocit jistoty, že se může k mamince přitulit kdy chce,nedopřála? Vždyť až jim bude 15 let, už mě potřebovat nebudou,tak si to tuleníčko teď užívám i já. A že mě někdy bolí v noci záda? No a?A že by od 4 měsíců nepotřebovali v noci papat, to se mi tedy taky moc nezdá..Myslím, že osvěta v tomto směru v našich krajích není nutná.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.