No, ja to nevzala osobne, jen jsem popsala, ze to jde i "normalne" :-) A Klarka s nami spala v loznici jeste pred par tydny - a to uz ji je 5. Ale bylo to z nutnosti, bydleli jsme v pronajmu a jinak to neslo, malo mista :-) Takze svuj pokojicek uz dlouho chtela a ted ho konecne i ma. A my si uzivame luxus manzelskych posteli :-))) Jinak jsme spali vsichni tri na zemi na matracich - ja uprostred :-))) A zalehnuti jsem se nejak nikdy nebala...ani nevim proc, prislo mi to takhle normalni. Asi bychom se fakt nepohadaly :-) Znam rodinu, kde syn spal s maminkou jeste v 11ti letech....tam uz je neco spatne, to je fakt. Ale jinak si myslim, ze kazde dite se osamostatni samo a v pohode...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.