Tak za prve - jestli musite v noci prebalovat a pri kazdem pocurani, tak dopourucuji koupit lepsi plenky. My mame Pampers cruisers, sice jsou drazsi nez normalni pampers nebo huggies, ale ke kuzi se mu opravdu vlhkost nedostane. Za druhe - mate nejaky problem, ze se musite do mne navazet? Jestli si potrebujete dokazat, ze jste lepsi matka, tak ja vam to vitezstvi rada prenecham, chapu, ze jste nejlepsi a mate nejvychovanejsi dite. No a co? Koho to zajima? Lezte si treba po stromech, mne je to jedno. Mam spokojenou rodinu a extrovertni dite, ktere netrpi separacni uzkosti, nedrzi se me sukne a je stastne. A spokojene dite dela dobrou matku, je jedno jakymi zpusoby toho bylo dosazeno. Jestli si myslite, ze kvuli tomu, abych se vam vyrovnala, zacnu dite tahat z postylky pri kazdem zamrnceni a prebalovat 10x denne, a kdyz mi udela scenu v krame ze chce hracku, tak mu ji samozrejme koupim, aby nebylo frustrovane, tak se mylite. Tak, skoncila jsem a prosim, jdete se vytahovat na nekoho jineho, super matko.
Předchozí