tvůj článek je fajn.Myslím,že ani jedna maminka co tě tu napadá nežažila jak se lidově říká padat na hubu unavou.
Já už jsem o něco výše popisovala,jak má dcerunka do 7 měsíců se budila klidně i po hodině.Byla jsem vyčerpaná,unavená,naštvaná na celý svět a podotýkám brala jsem jí do 7 měsíců i k sobě do postele.Když mi po jedné vydařené noci spadla z postele,protože jsem prostě během kojení usla a nedala jí mezi nás a nebo do postýlky.To byla poslední kapka a řekla jsem si že prostě takhle to nejde dál.Vyzkoušela jsem podobnou metodu,nejednalo se o žádné brutální vyřvání a moje do té doby dítě budící se po 1 hodině sápající se po prsu spalo celou noc ve své postýlce a od 1 roku ve svém pokoji SAMA.
Mám skvělou samostatnou holku,mazlíka,který každý ráno po probuzení příjde ke meě do postele a mazlí se.
A nějaké tupé napadání,že kvuli 2 probrečeným nocem mě dítě v pubertě odepíše mi příjde posttavené na hlavu.Ať si každý dělá co chce,ať si matky spějí s dětma třeba do puberty,mě je to fuk,ale NIKDY bych o nich nenapsala,že jen protože to dělají jinak jsou špatné matky a že si neměli řídit děti a pod.jedovatosti co ty padaly.Své dítě miluju a udělala jsem pro ní to co jsem považovala za správné a jsme spokojený všichni.
Předchozí