Taky mám potomka, co od začátku příkrmů i na drobno rozkrájené a rozmixované maso v jídle odhalil, vyzvýkal šedivou kouli a tu plival. Nejlepším jídlem pro něj byly kapustové nebo květákové karbánátky. Dnes je řada potřevin rostlinného půovdu, které jsou zdrojem bílkovin a dají se upravit tak, že maso nepřipomínají ani vzdáleně, takže bych s ním v této době měla asi jednodušší pořízení. Dneska je mu ale 21 a bez pořádné "flákoty" není jídlo, cpe se smradlavými sýry, jogurty - jen té zelenine zase už tolik nedá - co naplat, vybral si to v raném dětství a já jsem to opravdu přestala řešit, protože bych se možná pomátla :o))) Žádné normální dítě ve fungující rodině hlady neumřelo.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.