za to že jsi rozpoutala tuto diskusi. Tvůj článek možná nechtíc vyzněl jako vnucování názoru AAP a řada maminek je evidentně dost háklivá na to aby jim někdo radil, ale já osobně jsem ráda, že jsem si tu mohla přečíst jak to různě doma chodí a že podobné trable jako já má i pár dalších. Snažila jsem se v rámci možností přečíst všechno, ale stejně neexistuje rada či doporučení o kterém bych už dříve neslyšela. Můj syn je prostě nepříručkový typ, všechno dělá jinak a tak se i já podle toho musím zařídit. Myslím si, že tyhle diskuse by měly sloužit k tomu, aby si tu maminky vyměňovaly zkušenosti a ne aby se tu osočovaly a nadávaly si, když se některá snaží těm ostaním poradit. A hlavně by svoje vlastní zkušenosti neměly stavět nad zkušenosti jiných - protože u každého to chodí jinak. Je škoda, že pokud někdo napíše článek tak se vlastně dobrovolně staví na pranýř a bohužel to tak někdy bývá i pokud se napíše příspěvek do diskuse - ne vždycky se dobře pochopíme a pak už to jede... Takže ještě jednou díky nejen Mrkfičce, ale i všem ostatním. Navzdory hádkám a osočováním to bylo přínosné počtení.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.