Ja jsem cetla uz docela hodne teorii - pocinaje polohou ve spanku konce pouzitim matrace od predchoziho ditete (nejake bakterie a vypary nebo co, znelo mi to dost divne). Myslim, ze prokazani jednoznacne priciny SIDS je dost slozite. Verim, ze v Anglii to maji podchycene, ale argument, ze v Cine deti na SIDS neumiraji je trosku mimo - v Cine totiz tyhle veci tak neresi a casto si myslim ani po pricine nepatraji... takze to mozna vysvetli ten fakt, ze pro to nemaji vyznam...
No nic - mne to jen tak zaujalo v diskusi.... ale rada se poucim. Ja jsem jedna z tech stastlivek, jejichz deti v noci spaly a nestresovaly se.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.