Tak u nas to bylo asi takhle, ditko jsem kojila tak do jedno a pul mesice, jak se tady pise nevyspala a nervozni maminka, proste neni maminka. Ziji v Irsku s manzelem, takze bez jakekoliv pomoci pribuznych, aby si vzali prdolu na chvili a ja mela cas i na sebe. A o nocich bez probuzeni se mi mohlo jen zdat. Jednou jsem byla uz tak unavena, ze i kdyz prcek v noci brecel hlady pro flasticku, tak proste maminka spala a spala, tatinek unaveny z prace, taky spinkal, a ejhle co se stalo, nas broucek spinka uz od te doby celou noc. Kdyz se v noci probudi a ja ho slysim, tak zasadne nevstavam a nehrnu se k nemu, chvili si brouka, povida a pak zase sam usne. Je mu ted 5 mesicu a budi se ted jen proto,ze mu rostou zoubky.A ty vecerni ritualy mohu jen a jen doporucit, koupani, zpivame si a chvili hrajme,flasticka, sup do postylky a dobrou noc, pusu na celicko. Kdyz mu vykladam pohadku, tak se tak leda zacne smat. V noci spinka krasne a pres den tak jeste daslich 5 hodin. Je spokojenejsi a ma vice chuti si hrat. Maminy chce to jen vydrzet. Vsechno zle je pro neco dobre. A nebojte, ty deti Vas za to nebou nesnaset. Vzdycky budete jejich maminky, u kterych najdou hrejivou naruc. A budou se chtit pomazlit. Tak ahoj Sarka a Davidek
Předchozí