Myslím si, že na 10 měsících je 8 kilo úplně v pohodě. Já bych ji do jídla příliš nenutila. Moje dcera měla na 10 měsících sice o kilo víc, ale zato to byla "kyselina" - snědla úplně všechno, v obrovských kvantech a mezi jídly ještě stihla pojídat novinový papír, který jsem zapomněla občas před ní uklidit a nedala jsem si na to pozor. Takže na to, že Vaše dcera má jen o kilo míň a sní tak málo, tak je to asi dobrý (podle mě má pomalejší metabolismus a tělo všechno z potravy využije).
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.