nikoho neurazim, naopak o sobe jsem si precetla uz spoustu urazek a proste jsem dospela k nazoru, chytremu napovez a hloupeho kopni. Nekolikrat jsem hlasala, ze moje dite nervalo cele noci, ze tento postup nikomu nenutim, protoze to bylo napsane jen v dobre vire pomoci matkam, ktere deprimuje nedostatek spanku a ceho se mi dostalo? Urazek, ze mi na mem diteti vubec nezalezi, ze jsem lina, krkavci matka, ze se pritomne damy prece nedaji nutit k tomu, aby sve deti tyraly jako ja... Ani jednou jsem nerekla, ze nekdo neco delat musi a ze jedine muj pristup je spravny, a presto se mi vyse uvedenych reakci dostalo. Tak se nemuzete divit, ze pochybuji o inteligenci nekterych pritomnych a ohradim se trosku ostre. A prijde mi naprosto priserne, ze nekteri cesi porad ziji s tim, ze kdo je uspesnejsi nez oni, toho je treba srazit na kolena - to nemluvim o sobe, ale o doktorovi, jehoz prace se zde zesmesnuje. To me dokaze nastvat. Takze, mile damy, ja uz s touhle diskuzi koncim, vstavejte si 10x za noc, je mi to fuk, budte doma s detmi treba 10 let a myslete si pritom, ze jste chytrejsi nez vsichni doktori a profesori sveta, to je mi take fuk a uvidime, treba si za deset let popovidame o tom, ci deti jsou vychovanejsi a komu se vymstilo, ze jim delal otroka. A jsem rada, ze mi par z vas napsalo a reklo, ze jim uvedena metoda fungovala, mam radost, ze jsem nekomu pomohla.
Předchozí