Je mi pisatelky tohoto článku upřímně líto. Určitě věděla že rozebírá kontroverzní téma, ale přestože s ní v mnohém nesouhlasím, nebudu si přes ni řešit militantnost a náboženství američanů, ani radar a jestli je Bush dobrej prezident nebo ne. To mi přijde podpásový.
K tématu: myslím si že každé dítě je jiné a tak potřebuje jiný přístup. Naše tříměsíční mimi se do spánku nikdy neuřve a už vůbec ne za pár minut, moje přítomnost a hlas ji vůbec nezajímají. Chce náruč. V ní usíná rychle a pokud jde opravdu o únavu nechá se i přenést do postýlky. Poslední dobou spinká v noci tak šest sedm hodin v kuse, nic jsme ji neučili je to prostě v ní. Na druhou stranu je mi líto těch co jim nic nezabere a tak se nedivím že zkouší co se dá.
Ps.: Zajímalo by mě kdy chovají své děti ty pisatelky co tu u každého článku vytvářejí místo věcné diskuze dusno svými několika desítkami příspěvků.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.