Čistoty a vůně lze dosáhnout i se sedmi kočkama v garsonce,ale je to fakt makačka, mluví ze mě zkušenost. Pravda, mám v té garsonce pouze 3 kočky a jedno dítě a nevím, kdo dokáže udělat větší čurbes, ale místo turboskalpovače bych si pořídila spíš kartáč na chlupy, desetikilovou pikslu kočkolitu /tj komerčně vyráběného písku do čurací misky, kterej při výměně ob den FAKT nesmrdí/, oust a odčervovací tablety. Jediné, s čím jsem se musela rozloučit jsou černý rifle. Ani ta toxoplasmosa není taková katastrofa, její miminka se aktivují z kočičích výkalů až po dvou dnech / to si můžeš ověřit v literatuře a nebo mi věřit, mám z toho státnici /a ho... od sedmi koček dva dny v garsonce jistě tchýně neponechá již v pudu sebezáchovy, byť by byla sebevíc pošahaná. Ještě co se toxoplasmosy týče, pokud budeš chtít znova otěhotnět / jak uvádíš v prvním článku /, nech si odebrat protilátky a možná že zjistíš, že už jsi ji před sto lety prodělala a už ti naprosto nehrozí žádné nebezpečí. Průšvih by byl, kdybys onemocněla v těhotenství v prvních třech měsících, proto si to radši nech zkontrolovat ještě před. A pokud tchyně utratí všechny prachy za kočičí žrádlo, zkuste ji uspořádat velkolepou oslavu devadesátých narozenin, vstupné jedna kočičí konzerva.
Věř mi, že to fakt jde, zvládnout kočky i dítě v naprosté čistotě a můj syn, který jednoho kocourka zachránil z vody před utopením a odnesl si ho domů, vypiplal ho a uzdravil, s ním teď s mým naprostým souhlasem chrní v jedné posteli, celé dny problbnou s papírkem na provázku a jednou za čas ten chlup z toho kafe prostě s úsměvem vyndáš.
Předchozí