Chtěla bych se s vámi podělit o svou zkušenost!Mám téměř osmiměsíční holčičku.Od 4 měsíců usíná sama v postýlce,prostě jí tam po nakojení dám a ona sama usne.A od půl roku už v noci nejí!Začlo to tím, že se mi začla budit hrozně brzy po večerním nakojení a bylo na ní vidět, že se jen snaží ududat aniž by měla hlad!A tak sem si řekla dost.Prostě sem jí tu další noc už najíst nedala a věřte, nenechala sem jí vyřvat, prostě,když se vzbudila, tak sem k ní vstala, pohladila, dala dudlíka a nechala jí být.Trvalo jí asi hodinu, než to pochopila, přičemž si u toho jen tak trochu zanadávala, ale žádný řev se nekonal!Další noci už byly bez problémů, prostě pochopila, že v noci se má spát. A od té doby, když se v noci vzbudí, stačí k ní vstát a dát jí najevo, že jsem u ní a ona zase krásně usne.Většinou se ale vzbudí až ráno, vyspalá a dobře naladěná.A samozřejmě, že i já jsem od té doby mnohem líp naladěná, protože se dobře vyspím!Myslím si, že by tuhle metodu neměl nikdo odsuzovat a zvláště ne ti, co to ani nevyzkouší, ale mají plnou pusu řečí.Není to žádná americká metoda, ale prostě jen způsob, jak naučit vaše mimčo v noci spinkat.Znám spoustu maminek, které mají mnohem starší děti než já a jsou vyčerpané a nevyspalé, protože se jim jejich dítko budí třeba i 10krát za noc.Myslíte si, že tohle někomu prospívá!!??
Předchozí