Lassie - ja jsem presne citovala, co konkretne me na Monty prispevku vadi.
Se zbytkem nebudu polemizovat, protoze je to vec nazoru. Mne prislo zcela logicke dat dite po navratu z porodnice do klidne tiche mistnosti, kde ho nic nerusilo a kde mel na rozdil od nasi loznice idealni podminky pro spani.
Ani novorozenec si podle mne nenamlouva, ze spankem s maminkou se nejak vraci do stavu pred porodem...
Hodne lidi nechape mnoho veci - ja toho taky hromadu nechapu - ale nechodim a nerikam tem lidem, ze kdyz to delaji jinak nez ja, tak svym detem ublizuji a uz vubec nepouzivam tak silne vyrazy jako je muceni. Jsme tady dospeli lide, kteri se snad umi vyjadrit, aniz by nutne museli provokovat...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.