No já jsem učila malou usínat, ale spát celou noc se naučila jaksi sama a to už od sedmého týdne. Asi to vážně bude těma genama nebo povahou miminka. Mám takovou spací dceru:-). Teď už má tři a půl měsíce a usíná i přes den velmi pěkně. Vydrží být vzhůru jen hodinu a půl a už zase chce spát. Když je vzhůru, tak se pořád usmívá a je veselá, ale jakmile jí její pravidelný spánek něco naruší, tak už to není ono a smích z ní jen tak nevyloudíme. Ale nepláče. Ale možná je to u takových malých dětí normální, že spí tak často. Nemůžu to posoudit, mám první dítě. Ale mám kamarádku, která má o tři týdny staršího chlapečka a ten usíná večer až kolem 23hod a přes den spí maximálně chvilku odpoledne.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.