Když já těm kupovaným moc nevěřím... nevěřím, že je tam vážně jen to nejlepší, že se jim daří přebrat zeleninu tak, aby tam nebyl ani kousek nahnilý nebo maso aby to bylo fakt jen libové.... Já to dělám tak, že si jednou za měsíc nakoupím bio zeleninu (protože po normální mrkvi se mi osypal a doktorka řekla, že to bylo z toho, že ta mrkev je barvená, aby byla oranžovější) uvařím polévku a pak každé zvlášť a zmrazím to v tvořítku na led, pak můžu míchat zeleninu jak se mi chce a každý den má něco jiného.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.